Használja tetőcsomagtartóját ezekre a célokra

Használja tetőcsomagtartóját ezekre a célokra

Ha nem akarja teljesen feltölteni a rakterét, vagy autójában egyszerűen nincs elég hely, az autós tetőcsomagtartó lehet a megoldás a felszerelések és a rakomány szállításához.

Így szállíthat nehézkes és hatalmas dolgokat is, amelyek nem férnének el a járművében. A tetőcsomagtartóba ezen kívül teheti a piszkos vagy nedves csomagokat is, annak érdekében, hogy az autó belseje tiszta maradjon. Ez lehetővé teszi azt is, hogy például egyszerűen és gyorsan elvihesse sportfelszerelését a hegyre, a tóra, a strandra vagy az erdőbe.

Tetőcsomagtartó
Tetőcsomagtartó

A tetőcsomagtartók olyan általános kiegészítők, amelyek manapság a legtöbb modern járműnél megtalálhatók, mint például a terepjáróknál és a crossovereknél. Ezek a kiegészítők rendkívül hasznosak a felhasználási listájuk pedig igen hosszú.

Valószínű azért nem beszélünk erről gyakran, mert az autó tetőcsomagtartójának nincs közvetlen hatása az autó általános funkciójára, nem is beszélve arról, hogy az elhelyezkedésük miatt elhanyagolják és figyelmen kívül hagyják őket.

De ha mégis eljön az ideje, hogy szüksége lesz ezekre a tetőcsomagtartókra, akkor nem árt tudni arról, hogy mi mindenre is jók igazából. Ezek közül néhány:

Poggyász

Tervezi, hogy nyaralni megy? Mint tudják, minden utazáshoz szükség van némi valamennyi poggyászra, és ami nem fér el a csomagtartóban, így kerülhet a tetőre. Csak győződjön meg arról, hogy megfelelően rögzítette a poggyászát, majd a további biztonság érdekében fedje le egy rakományhálóval.

Olvassa el a következő cikket is: Autófedél ponyva gyors vásárlási útmutató

Kerékpár

Ehhez a funkcióhoz az állványt minőségi kerékpártartóval kell felszerelni. Manapság a legtöbb utángyártott kiegészítőket árusító üzletben megtalálhatóak a kerékpártartók.

Tetőcsomagtartó sílécekhez
Tetőcsomagtartó sílécekhez

Csak győződjön meg róla, hogy elolvassa a kézikönyvet annak biztosítása érdekében, hogy kerékpárja biztonságban maradjon utazás közben.

Deszkák

A szörfdeszkák legtöbbször túl hosszúak az utastérhez, és ezért természetes, hogy utazás közben a tetőcsomagtartóra kell helyezni őket. Vigyázzon azonban arra, hogy a deszkája ne akadályozza a kilátást. Indulás előtt ellenőrizze, hogy megfelelően lát-e, és szükség esetén igazítsa meg a deszkát.

Video: Tetőcsomagtartó

Napellenző

A napellenző segít otthont varázsolni az otthonától távol is. 

Nagyon kényelmes lehet azok számára, akik gyakran járnak szabadtéri kirándulásokra és túrákra. Csak fel kell erősítenie a napellenzőt az állványra, ezt ki kell terjesztenie, és azonnal kap egy árnyékos helyet, ahol nyugodtan ülhet, pihenhet és lazíthat egy napsütéses napon.

Konklúzió

Ha bármilyen típusú rakományt szállít a tetőcsomagtartójával, akkor a biztonság veszélyeztetése az utolsó, amit szeretnénk. Mint ilyen, győződjön meg róla, hogy menet közben is kezelhető sebességgel halad, és időnként ellenőrizze a rakományt az út során.

Gumiból készült padlószőnyeget

További információ erről gumiból készült padlószőnyeget.