Gumi autó padlószőnyegek

Gumi autó padlószőnyegek

Az autószőnyegek az autó belsejének arcai. Ezt a szempontot általában az autótulajdonosok figyelmen kívül hagyják. Javítják az esztétikát, megvédik az autót a foltoktól, a hótól, a portól és a törmelékektől, és tisztán tartják az autó padlóját. Az autó padlószőnyege segít megakadályozni a megcsúszást az autóba való belépéskor vagy onnan való kilépéskor.

A különféle elérhető szőnyegek közül a gumi autómatracok a legnépszerűbbek. Ennek oka az, hogy megfizethetőbbek és tartósabbak, mint a hagyományos szálas szőnyegek. Itt felsorolunk néhány, a legjobb gumiból készült padlószőnyeget.

1. OxGord FMPV01A-BK gumi padlószőnyegek

Ezek a szőnyegek szinte elpusztíthatatlanok, és évekig ott lesznek Önnel. A korszerűbb számítógépes technológiát használják ezen autópadlószőnyegek gyártásához, hogy biztosítsák a minőséget és a tartósságot.

Gumiból készült padlószőnyeget

Bármilyen járműbe beilleszthetők a nemzetközi szabványos éleik miatt. A szálas szőnyegekkel ellentétben nem áznak át, ha valami kiömlik, és nem lesznek kellemetlen szagúak. Könnyen megtisztíthatja, mivel könnyen behelyezhetők és eltávolíthatók, anélkül, hogy bármi lefolyna róluk.

2. Oxford minden időjárási padlószőnyegek

Ez a 3 darabos gumiból készült padlószőnyegek legújabb tervezése. Az Oxfordnak jó hírneve van a jármű szőnyegek gyártása területén. Ezeket a gumiabroncsot 100%-os tisztaságú gumiból gyártották.

Gumiból készült padlószőnyeget

Ez a készlet széleken kivágható, hogy illeszkedjen az autó belsejéhez, és megfelelően javítják a belső esztétikát. Ezek az egyszerűen felszerelhető szőnyegek megóvják a padlót a foltoktól, és valóban könnyen moshatóak.

3. Armour 78840 gumi padlószőnyeg

Az Armor 50 éves tapasztalattal rendelkezik autótartozékok területén. Ez a gumiból készült padlószőnyeg-készlet az autókereskedők legismertebb szőnyegei közé tartozik. Úgy tervezték, hogy ellenálljon minden időjárási viszonynak.

Kivághatja őket bármilyen járműhöz. A páncélok törésgátló technológiát használtak, amely megakadályozza őket a meghajlásban, hollámosodásban, repedésben és a fagyásban.

4. Motor Trend Flex Tough

Kiváló minőségű gumiból készülnek, ezek a padlószőnyegek tartósak, megfizethetőek és minden időjárási körülmények között alkalmazhatók. Esőben, sárban és hóban is jól alkalmazhatók. A tálszerű kialakításuk teszi őket egyedivé, ami nem engedi lefolyni a szennyeződéseket a szőnyegről. A gyártáshoz használt gumi BPA-mentes, ezért nem bocsátanak ki szagot, még magas hőmérsékleten sem.

Tetőcsomagtartó sílécekhez

Olvassa el a tetőcsomagtartó szóló cikket, amelyekkel kerékpárokat, snowboardokat, …

5. Mann első és hátsó gumi szőnyegek

Ezek a szőnyegek egyszerre stílusosak és tartósak. Különlegessé teszi őket az egyszerű tisztításuk. Csak szappanra és vízre van szüksége, hogy percek alatt szikrázóan tiszta megjelenést kapjon. Ezek az autók megóvhatják a szőnyeget a károsodásoktól, a kiömléstől és a nedvességtől. Annak érdekében, hogy bármilyen autóba beleférjenek, a Mann a legújabb számítógépes technológiát alkalmazta.

Következtetés

Az ésszerű autótulajdonos soha nem vállalja az eredeti gyári autószőnyegek károsodásának kockázatát. Mindig a jó padlószőnyegeket használ, hogy megvédje autójának belső részeit a sérülések és a foltok ellen, és erre a gumiból készült padlószőnyegek a legjobb megoldások.