Egyedülálló kényeztető élmények a Thermana Laško-ban

Egyedülálló kényeztető élmények a Thermana Laško-ban

A Hotel Thermana Park közvetlenül a Savinja folyó mellett, a szlovéniai gyógyfürdővidék központjában fekvő Laško szívében található. A Thermana elhelyezkedése miatt nem igazán kell aggódnia, mert a helyszínen szinte mindent és mindent megtalál, amire szüksége van. Ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ha autóval érkezik. A vasútállomás is rövid távolságra van, ha vonattal érkezik Ljubljana felől Laškóba.

Szálláslehetőségek itt Thermana 

A Thermana gyógyfürdőben modern szállodák közül választhatnak, ezek a Hotel Zdravilišce Laško és a Hotel Wellness Park Laško.

Kosmetikpalette - Lovely Lidschattenpalette - Peach Desire Eyeshadow Palette

Thermana bárok és éttermek 

A gasztronómiai élvezetek állnak a Therman fürdőközpont középpontjában. Itt olyan, aprólékosan elkészített ételekkel várják, amelyek biztosan kielégítik az ízlelőbimbókat. A Thermana igyekszik különleges gasztronómiát biztosítani olyan eseményekhez, mint például esküvők, üzleti találkozók, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények. 

Thermana Laško a kedvenc gyógyfürdőnk Szlovéniában

Kiemelkedő és odaadó munkájuknak köszönhetően a Thermana még különböző kulináris kitüntetéseket is kapott Európa különböző részein. A szálloda éttermeiben, többek között a Wellness Park Laško étteremben, a Pri mostu frissítőteremben és a Zdravilišce Laško étteremben gondosan elkészített ételekkel kényeztetheti magát.

Szolgáltatások és felszereltség Thermana-ban 

A Thermana Laško Szlovénia gyógyfürdőközpont modern szobákat és kongresszusi termeket biztosít különböző típusú találkozók, üzleti összejövetelek, kongresszusok, konferenciák, előadások, szemináriumok és egyéb társadalmi összejövetelek számára. 

A Thermana termálvizén alapuló különböző gyógyászati kezelések és orvosi wellness-programok is léteznek. Az orvosi programok az alapkezelések, a megelőző kezelések, az orvosi rehabilitáció és a speciális klinikai kezelések között mozognak. 

A Thermana szálloda Laško szívében található, és a következő egyéb szolgáltatásokra és létesítményekre számíthat a Thermana szállodában:

  • Elegáns szálloda, amely Instagrammable funkciókkal büszkélkedhet
  • Ingyenes, gyors és a szálloda egész területén elérhető WiFi
  • Több termál- és úszómedence a helyszínen
  • Különböző szauna lehetőségek 
  • Helyszíni fitneszközpont
  • Vízicsúszda gyerekeknek 
  • Termálvíz szökőkút
  • Helyszíni orvosok és wellness központ a rehabilitációhoz 
  • Széles választékban elérhető masszázsok és spa

A Hotel Thermana Park mindent biztosít, amire Szlovénia elismert gyógyfürdő régiójában való tartózkodása során szüksége lehet.

Mire számíthat a bejelentkezés során

Abban a pillanatban, ahogy belép az épületbe, biztosan csodálkozni fog a lépcsőház láttán, amely az épületben fogadja Önt. Ez a lenyűgöző lépcsőház valójában az esküvői fotózás egyik kedvenc helyszíne a környéken. 

Ez egy remek hely arra is, hogy fotókat készíts az Instagram-csatornádra. Van egy ugyancsak instagrammozható híd is, amely a szállodát a Savinja folyó másik oldalával köti össze. A személyzet a bejelentkezés során szívesen elmagyarázza a létesítmények elhelyezkedését.